نقد و بررسی
کتاب آموزش کاربردی میکروکنترلرهای ARM STM32مشخصات
ناشر
دیباگران تهران
نویسنده
مسرور دولت آبادی, متین تسلی بخش
قطع کتاب
وزیری
نوع جلد
شومیز
سال چاپ
1400
نوبت چاپ
چهارم
تعداد صفحات
146
کتاب آموزش کاربردی میکروکنترلرهای ARM STM32 نوشته متین تسلی بخش، مسرور دولت آبادی توسط انتشارات دیباگران تهران به چاپ رسیده است.
موضوع کتاب: فنی و مهندسی، مهندسی برق، میکروکنتلرها
آموزش این کتاب براساس میکرو کنترلرهای خانواده STM32 می باشد. میکروکنترلرهای STM32F103 را میتوان در صنایع وسیعی استفاده کرد از جمله راهاندازی کاربردی موتورهای AC و DC مناسب برای مناطق پرنویز و صنعتی، کاربردهای پزشکی و تجهیزات پرتابل، سیستم های بازی (دسته ای بیسیم کنسول ها) ، پلت فرم GPS وهمچنین برای کاربردهای صنعتی که شامل: ساخت PLC، اینورترهای سه فاز، چاپگرها، اسکنر ها از این جمله می باشند. در این کتاب قصد داریم بر روی برد مبتنی بر STM32f103c8t6 برنامه نویسی نمائیم. دلیل این انتخاب ارزان بودن این میکرو و فراوانی آن در بازار ایران می باشد.
همچنین این میکرو می تواند در بسیاری از کاربرد ها جایگزین مناسبی برای میکرو های گران باشد. برد در نظر گرفته شده برای برنامه نویسی در بازار ایران موجود می باشد که می توان برنامه های توضیح داده شده در این کتاب را بر روی آن پیاده سازی نمود و نتایج را مشاهده کرد. IDE در نظر گرفته شده برای برنامه نویسی نرم افزار KEIL می باشد و همچنین اساس برنامه نویسی در این کتاب مبتنی بر کتابخانه های CMSIS و کتابخانه SPL است.
معرفی مباحث کتاب آموزش کاربردی میکروکنترلرهای
- مقدمه و معرفی میکروکنترلر ARM
- معرفی سخت افزار مورد استفاده و ملاحظات سخت افزاری
- شروع کار با برنامه نویسی در KELL
- کنترل پایه های میکروکنترلر
- تایمرها
- وقفه خارجی
- راه اندازی ارتباط سریال
- مبدل آنالوگ دیجیتال
- راه اندازی DAC در میکروکنترلر
- PVD و مدیریت توان
- استفاده از ریجسترهای Backup
- قابلیت های DMA
- و…
0دیدگاه