بازخورد درباره این کالا
0
امتیاز از 0 رای

0دیدگاه

مشخصات

ناشر

دانشگاه تهران

نویسنده

سهراب معینی, ژاله خوشخو, مهداد مهدابی

قطع کتاب

وزیری

نوع جلد

شومیز

سال چاپ

1397

نوبت چاپ

چهارم

تعداد صفحات

352

نمایش بیشتر- بستن
بانک کتاب گیتامهر
موجود در انبار
  • ارسال توسط پیک بانک کتاب گیتامهر و پست
Original price was: 165,000 تومان.Current price is: 144,000 تومان.
بروزرسانی قیمت: 21 مهر 1403
آیا قیمت مناسب تری سراغ دارید؟
مرا اگاه کن


از طریق:
ثبت

نقد و بررسی

کتاب آبزیان و فرآوری

مشخصات

ناشر

دانشگاه تهران

نویسنده

سهراب معینی, ژاله خوشخو, مهداد مهدابی

قطع کتاب

وزیری

نوع جلد

شومیز

سال چاپ

1397

نوبت چاپ

چهارم

تعداد صفحات

352

نمایش بیشتر - بستن

کتاب آبزیان و فرآوری نوشته دکتر سهراب معینی, دکتر ژاله خوشخو, مهداد مهدابی, توسط انتشارات دانشگاه تهران با موضوع مهندسی کشاورزی و دامپروری, شیلات, ویژگی‌های گوشت و پروتئین ماهی, اکسیداسیون چربی در غذاهای دریایی به چاپ رسیده است.

مباحث کتاب آبزیان و فرآوری

  1. ویژگی‌های گوشت و پروتئین ماهی
  2. اکسیداسیون چربی در غذاهای دریایی
  3. گوشت چرخ شده ماهی
  4. سوریمی
  5. کامابوکو
  6. سوسیس ماهی
  7. ماریناد
  8. کنسرو ماهی
  9. کنسانتره پروتئین ماهی
  10. آرد و روغن ماهی
  11. تخمیر
  12. اسپیرولینا
  13. گراسیلاریا
  14. فرآورده‌های حاصل از کوسه ماهی‌ها

 

امتیاز کاربران به:

کتاب آبزیان و فرآوری (0نفر)
کیفیت ساخت
0
ارزش خرید به نسبت قیمت
0
امکانات و قابلیت ها
0
سهولت استفاده
0
دیدگاه خود را در باره این کالا بیان کنید برای ثبت نظر، لازم است ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید. اگر این محصول را قبلا از این فروشگاه خریده باشید، نظر شما به عنوان مالک محصول ثبت خواهد شد. افزودن دیدگاه
نظرات کاربران

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

    هیچ پرسش و پاسخی ثبت نشده است.

پرسش خود را درباره این کالا بیان کنید

ثبت پرسش

محصولات مشابه