نقد و بررسی
کتاب زعفرانمشخصات
ناشر
دانشگاه تهران
نویسنده
محمدرضا بهنیا
قطع کتاب
وزیری
نوع جلد
شومیز
سال چاپ
1391
نوبت چاپ
اول
تعداد صفحات
506
کتاب زعفران تاریخچه کشت، مصرف گیاه شناسی شیمی، تولید فرآوری استاندارد و بازاریابی نوشته دکتر محمدرضا بهنیا, توسط انتشارات دانشگاه تهران با موضوع مهندسی کشاورزی, زعفران از نظر تاریخی, تاریخچه کشت زعفران در جهان به چاپ رسیده است.
مباحث کتاب زعفران
- جایگاه زعفران
- زعفران از نظر تاریخی و از دید شعرا
- تاریخچه کشت زعفران در جهان
- گیاه شناسی جنس کروکوس ( جنس زعفران )
- کروکوس های ایران
- ترکیب شیمیایی کلاله، گلپوشها، بنه و علوفه
- مصارف زعفران
- اکولوژی یا بوم شناختی خراسان جنوبی
- کشت زعفران
- برداشت گل و فرآوری
- عملکرد زعفران
- مکانیزاسیون زراعت زعفران
- ابیاری
- مواد غذایی مورد نیاز زعفران
- علف های هرز مزارع زعفران
- آفات، امراض، جوندگان و حیوانات
- استداندار ملی و بین المللی زعفران
- عرضه زعفران، درآمد، قیمت و قیمت گذاری و بازاریابی
- تقلب در زعفران
- شرکت های تولید کننده، فرآوری کننده و صادر کننده زعفران
- جشنواره ها، گروه پژهشی زعفران و سازمانهای محیطی
- فهرست پژوهش های پیشنهادی و منابع مورد استفاده
- تمرین های نظری و عملی پیرامون زعفران
- نمایه ها
0دیدگاه