نقد و بررسی
کتاب فیزیولوژی بذرمشخصات
ناشر
دانشگاه تهران
نویسنده
جی. درک بیولی, کنت جی. بردفورد, هنک دابلیو. ام. هیلهورست
مترجم
رضا توکل افشاری, علی شایان فر
قطع کتاب
وزیری
نوع جلد
شومیز
سال چاپ
1398
نوبت چاپ
سوم
تعداد صفحات
472
کتاب فیزیولوژی بذر نوشته جی. درک بیولی, کنت جی. بردفورد, هنک دابلیو. ام. هیلهورست, هیرو نونوگاکی با ترجمه دکتر رضا توکل افشاری, دکتر علی شایان فر, توسط انتشارات دانشگاه تهران به چاپ رسیده است.
دانه ها یک منبع عمده غذایی در اغلب نقاط دنیا هستند. استفاده از گندم برای نان و کشت برنج به وسیله تمدن های قدیمی انجام می گرفت. کشت جو،یولاف و چاودار به زمان های قدیم بر می گردد. امروز، هم غلات یکی از مهم ترین مواد در رژیم غذایی بشر می باشد.در حال حاضر بذر نه تنها منبع غذایی مهم می باشد بلکه به صورت دارو و برخی تولیدات تجارتی به کار می رود.
مباحث کتاب فیزیولوژی بذر
- چکیده مقدمه
- جابه جایی آب، پروتئین ها و غشاها
- جوانه زنی بذز: ویژگی ها و تعریف های عمومی
- دومسیر مصرف نشاسته، مسیر هیدرولیزی
- نور
- سازوکارهای پس رسی در بذرهای خشک
0دیدگاه