نقد و بررسی
معماری تعاملی دنیای انطباق پذیرمشخصات
ناشر
دانشگاه پارس
نویسنده
مایکل فاکس
مترجم
فائزه منصور خاکی, نغمه متولیان, مرتضی خرسندنیکو
قطع کتاب
وزیری
نوع جلد
شومیز
سال چاپ
1399
نوبت چاپ
اول
تعداد صفحات
178
کتاب معماری تعاملی دنیای انطباق پذیر نوشته مایکل فاکس با ترجمه مرتضی خرسندنیکو, نغمه متولیان, فائزه منصور خاکی, زهرا کیانی, توسط انتشارات دانشگاه پارس به چاپ رسیده است.
موضوع کتاب: مهندسی معماری, طراحی معماری, ارتباط برقرار کردن, تسریع کردن
درباره کتاب معماری تعاملی
معماری تعاملی گونهای از ادغام و مواجههی طراحی معماری با فناوری دیجیتال است که از نظر فلسفی، موقعیتی منحصربهفرد برای تغییر نقش طراح فراهم میکند؛ این نقش کمتر در ایجاد یک طرح نهایی و بیشتر در زمینهی تجزیه و تحلیلی خواهد بود که هم ساختمان را شامل میشود و هم محیطهایی که برای پاسخ، انطباق، تغییر و تحقق بخشیدن به زندگی طراحی شدهاند. اکنون مفهوم تعامل دیگر محدود به رابطهی انسان با یک شیء، محیط یا ساختمان نیست، بلکه میتواند بهعنوان بخشی از اکوسیستم بزرگتر شامل اشیاء، محیطها و ساختمانهایی باشد که بهطور مستقل باهم در تعاملاند.
کتاب «معماری تعاملی: دنیای تطبیقپذیر» با تشریح پروژههایی پیشگام از سراسر جهان، تعامل را تعریف میکند و نشان میدهد که ساختارها چگونه میتوانند اطلاعات را پردازش کنند، مشاهدات انجام دهند، از ابزارهایی برای ترجمهی سیستمهای طبیعی استفاده کنند و محیطهای یکپارچه از مجسمههای پاسخگو تا بزرگراههای هوشمند، فضاهای پویا، نماهای کینتیک و ساختمانهای تطبیقپذیر را ایجاد کنند. کتاب دریچهای است برای ورود به موضوعی که بهیقین از گفتمانهای اصلی معماری در آیندهای نزدیک خواهد بود.
مباحث کتاب معماری تعاملی
- مقدمه
- روح بخشیدن
- ارتباط برقرار کردن
- واسطه گری
- تکامل یافتن
- تسریع کردن
0دیدگاه