نقد و بررسی
دوجیندوجين: در این بازی بازیکنها باید سعی کنند با تعویض کارتهایشان، دست آخر پایینترین امتیاز منفی را داشته باشند. میتوان از این بازی فکری, برای آموزش جمع و تفرق و ریاضی ساده به کودکان استفاده کرد
دوجین: یک بازی کارتی آموزشی برای دورهمی ها در سنین مختلف
بازی فکری دوجین یک بازی خانوادگی بسیار مفرح و جالب است که هرکسی فارغ از سن و سال میتواند از آن لذت ببرد و سرگرم شود. قوانین بازی کارتی دوجین بسیار ساده است و به راحتی و سرعت میتوان بر آنها مسلط شد, در عین حال روش بازی بسیار جذاب است و باید با دقت, تمرکز و قدرت ریسک بالایی در آن شرکت نمود.
در بازی فکری دوجین بازیکنها باید سعی کنند با تعویض کارتهایشان، دست آخر پایینترین امتیاز منفی را داشته باشند. میتوان از این بازی فکری, برای آموزش جمع و تفرق و ریاضی ساده به کودکان استفاده کرد.
یکی از نکات مهم و جالب در این بازی, آزاد بودن دستها است. در بازیهای کارتی دیگر تمام هوش و حواس بازیکن ها کارتها معطوف بوده و وقت استراحت و لذت بردن کافی از بازی را ندارد اما در بازی فکر بزرگسال و کودک دوجین میتوان همزمان هم بازی کرد و هم از خوردن یک فنجان چای لذت برد!
بازی فکری دوجین بر اساس ایده ی بازی کارتی (Skyjo) با هدف افزایش مهارت تصمیم گیری و قدرت ریسک پذیری برای تمامی سنین طراحی شده است، ضمن آنکه بازی کارتی دوجین باعث تقویت هوش ریاضی بازیکن ها می شود.
اگر به دنبال یک سرگرمی مهیج برای دورهمی های دوستانه و خانوادگی هستید، خرید بازی فکری دوجین پیشنهاد ویژه ای برای شماست.
محتویات جعبه بازی دوجین
- ۱۵۰ کارت
- یک دفترچه راهنما
روش بازی فکری دوجین
این بازی فکری دارای ۱۵۰ کارت است و بر روی هر کارت یکی از اعداد بین -۲ (منفی ۲) تا ۱۲ نوشته شده است. بازی فکر دوجین به نفع کسی تمام میشود که در پایان بازی, مجموع اعدادش از همه کمتر باشد. در ابتدا, باید دسته کارتها را بر زده و به هر بازیکن ۱۲ کارت بدهید, بازیکنها باید کارتهای خود را بهصورت ۳ ردیف ۴ تایی بدون اینکه دیگران محتوای آنها را ببینید در روبروی خود بچینند و باقیمانده کارتها را روی هم قرار داده و در وسط قرار دهند.
برای شروع بازی, هر بازیکن باید ۲ کارت از ۱۲ کارت موجود خود را بهصورت تصادفی رو کند, هر بازیکنی که جمع کارتهایش نسبت به همه عدد بیشتری بود بازی را شروع میکند. سپس بازیکنی که جمع کارتهایش بیشترین عدد است یکی از کارتهای وسط را برمیدارد, در اینجا میتوان دو تصمیم گرفت:
اول: اگر بازیکن بخواهد کارت وسط را بردارد, باید یکی از کارتهای خود را با کارت وسط عوض کند یعنی به ازای برداشتن کارت وسط, باید یکی از کارتهای بازیکن به دلخواه خودش حذف و با کارت وسط جایگزین شود و در کنار کارتهای وسط قرار گیرد.
دوم: اگر بازیکن نخواهد کارت وسط را بردارد, اجازه دارد یک کارت وسط دیگر را برداشته و آنرا ببیند, اگر دومین کارت وسط را بخواهد باید آنرا با یکی از کارتهای خود عوض کند, اما اگر بازیکن کارت دوم را هم نخواست باید یکی از کارتهای خود را برای همه رو کند و دومین کارت وسط را در کنار دیگر کارتها قرار دهد. هنگامیکه بازیکن یکی از کارتهای وسط را برمیدارد و مطمئن نیست که آنرا میخواهد یا خیر میتواند به بازیکن بعدی فرصت دهد که آیا کارت را میخواهد یا خیر و سپس تصمیم بگیرد.
یکی از قوانین جالب این بازی این است که اگر یک بازیکن یک ستون ۳ تایی از کارتهای هم عدد داشته باشد میتواند آن ستون را حذف کند و با ۹ کارت به بازی ادامه دهد. هرگاه ۱۲ کارت یکی از بازیکنان رو شود, دور اول بازی به پایان میرسد و بقیه میتوانند برای دورهای بعدی, بازی کنند. برد و باخت در این بازی به تصمیمات شما و گاها کمی شانس بستگی دارد!
0دیدگاه