نقد و بررسی
آموزش کاربردی خدمات غذا و نوشابهمشخصات
ناشر
مهکامه
نویسنده
عباس شیریان, مینا سیفی
قطع کتاب
رقعی
نوع جلد
شومیز
تعداد صفحات
111
کتاب آموزش کاربردی خدمات غذا و نوشابه راهنمای دانشجو نوشته عباس شیریان، مینا سیفی توسط انتشارات مهکامه به چاپ رسیده است.
موضوع کتاب: مدیریت، هتلداری، خدمات غذایی
معرفی مباحث کتاب خدمات غذا و نوشابه
- اهداف
- جدول زمانی و روش اجرا
- دستورالعمل هایی برای دانشجویان
- چک لیست آراستگی دانشجویان
- بهداشت و نظافت برای پرسنل خدمات غذایی
- مقدمه ای بر صنعت غذایی
- ویژگی های پرسنل خدمات پذیرایی
- ابزار کار (مهماندار)
- حوزه های کاری (مهماندار)
- مقدمه ای بر آناده سازی میز
- انواع رستوران ها و روش های آشپزی
- کار در آبدارخانه و آماده سازی
- صیقل دادن لیوان و ظرف نقره ای
- شیوه پاک کردن بشقاب ها و ضورف چینی
- یدمان میز و صندلی
- رومیزی و روش تا کردن دستمال رومیزی
- مرتب کردن میز، چیدمان اولیه
- چیدمان میزف چیدمان پیشرفته
- و..
0دیدگاه