بازخورد درباره این کالا

آموزش کاربردی خدمات غذا و نوشابه

0
امتیاز از 0 رای

0دیدگاه

مشخصات

ناشر

مهکامه

نویسنده

عباس شیریان, مینا سیفی

قطع کتاب

رقعی

نوع جلد

شومیز

تعداد صفحات

111

نمایش بیشتر- بستن
بانک کتاب گیتامهر
موجود در انبار
  • ارسال توسط پیک بانک کتاب گیتامهر و پست
85,000 تومان
بروزرسانی قیمت: 8 آبان 1402
آیا قیمت مناسب تری سراغ دارید؟
مرا اگاه کن


از طریق:
ثبت

نقد و بررسی

آموزش کاربردی خدمات غذا و نوشابه

مشخصات

ناشر

مهکامه

نویسنده

عباس شیریان, مینا سیفی

قطع کتاب

رقعی

نوع جلد

شومیز

تعداد صفحات

111

نمایش بیشتر - بستن

کتاب آموزش کاربردی خدمات غذا و نوشابه راهنمای دانشجو نوشته عباس شیریان، مینا سیفی توسط انتشارات مهکامه به چاپ رسیده است.

موضوع کتاب: مدیریت، هتلداری، خدمات غذایی

معرفی مباحث کتاب خدمات غذا و نوشابه

  1. اهداف
  2. جدول زمانی و روش اجرا
  3. دستورالعمل هایی برای دانشجویان
  4. چک لیست آراستگی دانشجویان
  5. بهداشت و نظافت برای پرسنل خدمات غذایی
  6. مقدمه ای بر صنعت غذایی
  7. ویژگی های پرسنل خدمات پذیرایی
  8. ابزار کار (مهماندار)
  9. حوزه های کاری (مهماندار)
  10. مقدمه ای بر آناده سازی میز
  11. انواع رستوران ها و روش های آشپزی
  12. کار در آبدارخانه و آماده سازی
  13. صیقل دادن لیوان و ظرف نقره ای
  14. شیوه پاک کردن بشقاب ها و ضورف چینی
  15. یدمان میز و صندلی
  16. رومیزی و روش تا کردن دستمال رومیزی
  17. مرتب کردن میز، چیدمان اولیه
  18. چیدمان میزف چیدمان پیشرفته
  19. و..

امتیاز کاربران به:

آموزش کاربردی خدمات غذا و نوشابه (0نفر)
کیفیت ساخت
0
ارزش خرید به نسبت قیمت
0
امکانات و قابلیت ها
0
سهولت استفاده
0
دیدگاه خود را در باره این کالا بیان کنید برای ثبت نظر، لازم است ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید. اگر این محصول را قبلا از این فروشگاه خریده باشید، نظر شما به عنوان مالک محصول ثبت خواهد شد. افزودن دیدگاه
نظرات کاربران

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

    هیچ پرسش و پاسخی ثبت نشده است.

پرسش خود را درباره این کالا بیان کنید

ثبت پرسش

محصولات مشابه