نقد و بررسی
مهارت های موفقیت برای مدیرانمشخصات
ناشر
مرندیز
نویسنده
ساموئل ای مالون
مترجم
غلامرضا صالحی معوا
قطع کتاب
وزیری
نوع جلد
شومیز
سال چاپ
1399
نوبت چاپ
اول
تعداد صفحات
310
کتاب مهارت های موفقیت برای مدیران نوشته ساموئل ای مالون با ترجمه غلامرضا صالحی معوا توسط انتشارات مرندیز به چاپ رسیده است.
موضوع کتاب: مدیریت، موفقیت مدیران، مهارت های مدیریتی
مدیران در سازمان ها باید بتوانند خود را با تغییرات جهانی هماهنگ سازند،این امر بدلیل شدت تغییرات است. پس بهتر است با پرورش مدیران توانمند و لایق و مجهز شدن به اطلاعات و فناوری رو ز دنیا، بتوانیم با اراده ای محکم با تغییرات مثبت در جهان هماهنگ باشیم. برای تحقق این امر، سازمان ها به مدیران توانمند و شایسته نیاز دارند. مدیران توانمند با بهکارگیری فنون لازم و با افزایش مهارتها میتوانند نقش بسزایی در موفقیت سازمان خود داشته باشند. کارکنان، اصولا سعی دارند از خصوصیات مشخص و رفتار مدیران الگوبرداری نمایند؛ در نتیجه وظیفۀ سازمانهاست تا با استفاده از امکانات درونسازمانی و برونسازمانی، مدیران را در فراگیری مهارتها به خصوص بهرهگیری از فنون خودرهبری، پشتکار، عزت نفس، برخورداری از سبکهای ارتباطی موثر، تفکر سالم، عوامل ادراک و… یاری دهند تا بدین وسیله سازمان بتواند به اهداف خود دست یابد. در سراسر کتاب حاضر داستان هایی الهامبخش از مدیران موفق گنجانده شده است. هر فصل نیز با فهرستی از پرسشها آغاز شده و با خلاصۀ مطالب مهم و نقشۀ ذهنی به پایان میرسد. فصلهای کتاب بر اساس هوشافزای DESCRIBED سازماندهی شده است.
مباحث کتاب مهارت های موفقیت مدیران
- اراده : پشتکار، سخت کوشی، غلبه بر مصائب
- عزت نفس : ویژگی افراد با اعتماد به نفس بالا
- تفکر راهبردی : ماموریت و چشم انداز اهداف
- ارتباط : اهمیت ارتباط، جلسات و پویایی گروهی، انواع مصاحبه، نقش های گروهی
- حسن تفاهم: ایجاد حسن تفاهم از طریق بخاطر سپردن اسامی
- آرمان ها : بهترین سیاست صداقت هست، آموزش اخلاق، موسسه اخلاق کسب و کار، اخلاق در چه حوزه هایی مطرح می شود
- باور: باورهای توانمندساز، فکر و جسم یک سیستم هستند
- اشتیاق: الگوی تجربه بهینه، اعتقاد، انگیزش
- انظباط : انظباط فردی، مرکز کنترل داخلی، عقل، عقلانیت و جستجوی شادکامی، مهارت های کلیدی برای موفقیت در کسب و کار، اهمیت پول، زندگی خود را ساده تر کنید
- جمع بندی: الگوی دسکرید، اراده، عزت نفس، تفکر راهبردی،حسن تفاهم، آرمان ها، باور، اشتیاق، انظباط
0دیدگاه