نقد و بررسی
نظارت و مدیریت کارکنان مهمان داری مفاهیم و کاربردهای عملیمشخصات
ناشر
دانشگاه سمنان
نویسنده
کری ال. سامی ول
مترجم
علی اکبر امین بیدختی*, فاطمه قربانی
قطع کتاب
وزیری
نوع جلد
شومیز
سال چاپ
1392
نوبت چاپ
اول
تعداد صفحات
508
کتاب نظارت و مدیریت کارکنان مهمان داری مفاهیم و کاربردهای عملی نوشته کری ال. سامی ول با ترجمه علی اکبر امین بیدختی, فاطمه قربانی, توسط انتشارات دانشگاه سمنان به چاپ رسیده است.
موضوع کتاب: مدیریت, چالش قانونی مدیران صنعت مهمان داری, مقدمه ای بر استخدام و نظارت بر کارمندان
یکی از مهمترین دغدغههای امروزی کسبوکارهای مهماننوازی اعم از کوچک و بزرگ، استخدام، آموزش و حفظ نیروی کار با انگیزه و با کیفیت میباشد. تجربه نشان داده است کسبوکارهایی که در این زمینه به خوبی عمل میکنند اغلب به موفقیتهای چشمگیری دست مییابند و بالعکس کسبوکارهایی که چنین عملکردی ندارند و سطح مناسبی از زمان، منابع مالی و توجه را در بخش منابع انسانیشان سرمایهگذاری نمیکنند، اغلب با شکست مواجه میشوند.
معرفی مباحث کتاب نظارت و مدیریت کارکنان مهمان داری
- مقدمه ای بر استخدام و نظارت بر کارمندان
- چالش قانونی مدیران صنعت مهمان داری
- قوانین دستمزدها و ساعت کاری و تاثیر آن بر کارکنان حقوق بگیر انعام بگیر و ساعتی
- قانون عمومی استخدام فرد اهمال کار و حقوق کارمند
- کار با اتحادیه ها
- شرح وظایف و مشخصه های شغلی
- کتاب راهنمای کارمند
- تبلیغات و استخدام
- درخواست ها مصاحبه ها و بررسی پیشینه
- ….
0دیدگاه