نقد و بررسی
پذیرایی و تشریفات در ضیافت های رسمیمشخصات
ناشر
مهکامه
نویسنده
محمدحنیفه بهرام پور, محسن عبدالهی آرا
قطع کتاب
وزیری
نوع جلد
شومیز
سال چاپ
1396
نوبت چاپ
دوم
تعداد صفحات
189
کتاب پذیرایی و تشریفات در ضیافت های رسمی نوشته محمدحنیفه بهرام پور، محسن عبدالهی آرا، توسط انتشارات مهکامه به چاپ رسیده است.
موضوع کتاب: مدیریت, مدیریت دانشگاهی, مدیریت هتلداری, اصول معمول در برگزاری ضیافت ها, شیوه ی پذیرایی در ضیافت ها
در این نوشتار سعی شده است نظم موجود و مورد قبول در جامعه بین المللی تشریح شده و از پرداختن به تشریفات اختصاصی کشورها اجتناب گردد، بنابراین، این نوشته تنها مورد نیاز و استفاده دستگاه دیپلماسی نیست، بلکه کلیه دست اندر کارانی که به نوعی در زمینه های بین المللی فعالیت دارند، می توانند از این نوشته بهره برداری نمایند. ضمن اینکه بخش هایی از آن درزندگی روزمره نیز کاربرد دارد و در جمع های کوچک نظیر خانواده نیز می تواند مورد استفاده قرار گیرد. در این کتاب حداقل هایی از اصول رفتاری که رعایت آن در جوامع معمول می باشد، تشریح شده است و اصول حاکم بر مناسبات رسمی بررسی شده است.
معرفی مباحث کتاب پذیرایی و تشریفات
- تعاریف
- اصول تشریفات
- اصول رفتاری
- چند اصل مهم در تشریفات
- اصول معمول در برگزاری ضیافت ها
- اصول معمول برای شرکت در ضیافت ها
- آیین مقررات پرچم
- تقسیم بندی ضیافت ها
- بوفه و انواع آن
- انواع صبحانه
- انواع ضیافت های رسمی
- انواع منوهای ضیافت
- انواع میان وعده در ضیافت ها
- شیوه ی پذیرایی در ضیافت ها
- انواع میز جلسات
- تدرکات اجلاس ها و ضیافت ها
- انواع ظروف مورد استفاده در ضیافت ها
0دیدگاه