نقد و بررسی
پذیرایی و تشریفات در سازمان ها و اداراتمشخصات
ناشر
مهکامه
نویسنده
محسن عبدالهی
قطع کتاب
وزیری
نوع جلد
شومیز
سال چاپ
1394
نوبت چاپ
اول
تعداد صفحات
104
کتاب پذیرایی و تشریفات در سازمان ها و ادارات نوشته محسن عبدالهی, توسط انتشارات مهکامه به چاپ رسیده است.
موضوع کتاب: مدیریت, مدیریت هتلداری, مدیریت پذیرایی و تشریفات
معرفی مباحث کتاب پذیرایی و تشریفات در سازمان ها و ادارات
- اهمیت خدمت رسانی در سازمان های دولتی و خصوصی
- دلایل چیدن میز
- اصول چیدمان میز صبحانه برای میهمانان عادی
- اصول سرو چای و قهوه
- طریقه ی حمل و چیدمان سینی کوچک
- اصول چیدمان میوه
- شیوه های پذیرایی
- انواع میزهای موجود در اتاق های جلسات
- استانداردهای ظاهری پرسنل پذیرایی کننده در ادارات و سازمان ها
- انواع دستمال سفره
0دیدگاه