بازخورد درباره این کالا

مدیریت غذا و نوشیدنی ها

0
from 0 رای

0دیدگاه

مشخصات

ناشر

مهکامه

نویسنده

علی اقطایی, ابراهیم پورعبدالله, سوسن صمدزاده

قطع کتاب

وزیری

نوع جلد

شومیز

سال چاپ

1397

نوبت چاپ

چهارم

تعداد صفحات

328

نمایش بیشتر- بستن
بانک کتاب گیتامهر

در انبار موجود نمی باشد

  • ارسال توسط پیک بانک کتاب گیتامهر و پست
ناموجود
بروزرسانی قیمت: 14 آبان 1403
آیا قیمت مناسب تری سراغ دارید؟
مرا اگاه کن


از طریق:
ثبت

نقد و بررسی

مدیریت غذا و نوشیدنی ها

مشخصات

ناشر

مهکامه

نویسنده

علی اقطایی, ابراهیم پورعبدالله, سوسن صمدزاده

قطع کتاب

وزیری

نوع جلد

شومیز

سال چاپ

1397

نوبت چاپ

چهارم

تعداد صفحات

328

نمایش بیشتر - بستن

کتاب مدیریت غذا و نوشیدنی ها نوشته علی اقطایی، ابراهیم پور عبدالله، سوسن صمدزاده، محسن عبداللهی، نوشین طاهران پور، توسط انتشارات مهکامه به چاپ رسیده است.
موضوع کتاب: مدیریت, مدیریت دانشگاهی, مدیریت هتلداری, اصول مهمان نوازی و سرویس, رابطه آشپزخانه با رستوران

سومین کتاب از مجموعه کتاب های صنعت جهانگردی و هتل داری می باشد.در این کتاب از اصول مهمان نوازی تا اداره کردن رستوران،طراحی منو و رسیدگی به شکایات بحث و بررسی شده است.

معرفی مباحث کتاب مدیریت غذا و نوشیدنی ها

  1. اصول مهمان نوازی و سرویس
  2. رابطه آشپزخانه با رستوران
  3. رزرواسیون
  4. آماده سازی
  5. پذیرایی از مهمانان
  6. نوشیدنی ها
  7. چالش های پرسنلی
  8. اداره کردن رستوران
  9. طراحی منو
  10. شکایت و بهبود سرویس
  11. امنیت و ایمنی در محیط کار
  12. طراحی وب سایت
  13. مطالعه موردی
  14. شرح وظایف پرسنل رستوران
  15. راهنمای رستوران 
    _x000D_

_x000D_

امتیاز کاربران به:

مدیریت غذا و نوشیدنی ها (0نفر)
کیفیت ساخت
0
ارزش خرید به نسبت قیمت
0
امکانات و قابلیت ها
0
سهولت استفاده
0
دیدگاه خود را در باره این کالا بیان کنید برای ثبت نظر، لازم است ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید. اگر این محصول را قبلا از این فروشگاه خریده باشید، نظر شما به عنوان مالک محصول ثبت خواهد شد. افزودن دیدگاه
نظرات کاربران

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

    هیچ پرسش و پاسخی ثبت نشده است.

پرسش خود را درباره این کالا بیان کنید

ثبت پرسش

محصولات مشابه