نقد و بررسی
مدیریت غذا و نوشیدنی هامشخصات
ناشر
مهکامه
نویسنده
علی اقطایی, ابراهیم پورعبدالله, سوسن صمدزاده
قطع کتاب
وزیری
نوع جلد
شومیز
سال چاپ
1397
نوبت چاپ
چهارم
تعداد صفحات
328
کتاب مدیریت غذا و نوشیدنی ها نوشته علی اقطایی، ابراهیم پور عبدالله، سوسن صمدزاده، محسن عبداللهی، نوشین طاهران پور، توسط انتشارات مهکامه به چاپ رسیده است.
موضوع کتاب: مدیریت, مدیریت دانشگاهی, مدیریت هتلداری, اصول مهمان نوازی و سرویس, رابطه آشپزخانه با رستوران
سومین کتاب از مجموعه کتاب های صنعت جهانگردی و هتل داری می باشد.در این کتاب از اصول مهمان نوازی تا اداره کردن رستوران،طراحی منو و رسیدگی به شکایات بحث و بررسی شده است.
معرفی مباحث کتاب مدیریت غذا و نوشیدنی ها
- اصول مهمان نوازی و سرویس
- رابطه آشپزخانه با رستوران
- رزرواسیون
- آماده سازی
- پذیرایی از مهمانان
- نوشیدنی ها
- چالش های پرسنلی
- اداره کردن رستوران
- طراحی منو
- شکایت و بهبود سرویس
- امنیت و ایمنی در محیط کار
- طراحی وب سایت
- مطالعه موردی
- شرح وظایف پرسنل رستوران
- راهنمای رستوران
- _x000D_
_x000D_
0دیدگاه