نقد و بررسی
روش های خانواده پژوهیمشخصات
ناشر
ارسباران
نویسنده
تئودور گرینشتین
مترجم
مجتبی صداقتی فرد, ماندانا روح اله زاده عبادی
قطع کتاب
وزیری
نوع جلد
شومیز
سال چاپ
1390
نوبت چاپ
دوم
تعداد صفحات
256
کتاب روش های خانواده پژوهی ویرایش دوم نوشته تئودور گرینشتین با ترجمه مجتبی صداقتی فرد، ماندانا روح اله زاده عبادی, توسط انتشارات ارسباران به چاپ رسیده است
موضوع کتاب: روانشناسی، روانشناسی خانواده، خانواده پژوهی
هدف اصلی این کتاب آموزش پژوهشگری نیست بلکه هدف این کتاب کمک به شماست برای آنکه بتوانید مطالعه کننده ی منتقد و باهوشی در زمینه ی پژوهش خانواده ها باشید.ساختار درمانی روشی است که توسط سالوادور مینوچین معرفی شده است. تمرکز این روش درمانی بر روی پنج اصل خاص می باشد. برای تحقق این هدف این کتاب شمارا با چگونگی پژوهش درباره ی خانواده ها وچگونگی خواندن مقاله های مجله و کتاب هایی آشنا میکند که درباره ی چنین پژوهشی نوشته شده است. محور این کتاب بیشتر تفسیر و درک روش های پژوهشی است که به طور معمول در پژوهش خانواده ها استفاده می شوند تا اینکه به واقع روش های اجرای پژوهش باشد. مطالب این کتاب، خواننده را، با چگونگی پژوهش دربارة خانوادهها و چگونگی خواندن مقالههای مجلهها و کتابهایی آشنا میکند که درباره چنین پژوهشی نوشته شده است. محور کتاب، بیشتر تفسیر و درک روشهای پژوهشی است که به طور معمول در پژوهش خانوادهها استفاده میشوند.
کتاب مشتمل بر چهارده فصل است که از آن میان چرا در مورد خانوادهها پژوهش میکنیم؟ خواندن و جستوجوی ادبیات پژوهش چگونگی سنجش مفاهیم؛ کار با مقیاسها و شاخصها کاربرد سایر دادههای مردم و ارزیابی برنامههای خانواده را میتوان دانست.خانواده درمانی، اصطلاحی کلی برای تعدادی از رویکرد های درمانی، که به جای جدا کردن افرادی خاص، برای درمان انفرادی، همه خانواده را به عنوان یک کل در درمان شرکت می دهند. این اصطلاح از دیدگاه نظری، خنثی است. خانواده درمانی را میتوان در چارچوبهای بسیار گوناگونی بکار برد. درمان مشکلات ارتباطی یک نیاز رایج می باشد، به خصوص در رابطه با ارتباط درمانی و زمانی که مشکلات مابین زوجین ناشی از نبود ارتباط باشد. مشکلات ارتباطی مابین زوجین می تواند به دلیل تفاوت های موجود در پس زمینه های فرهنگی و یا تجربیات شخصی ایجاد شود.
0دیدگاه