نقد و بررسی
روان درمانی در عملمشخصات
ناشر
جامی
نویسنده
کارل گوستاو یونگ
مترجم
ارسطو میرانی
قطع کتاب
وزیری
نوع جلد
زرکوب
سال چاپ
1400
نوبت چاپ
اول
تعداد صفحات
352
کتاب روان درمانی در عمل نوشته کارل گوستاویونگ با ترجمه ارسطو میرانی, توسط انتشارات جامی به چاپ رسیده است.
موضوع کتاب: روانشناسی, روان درمانی, فرایند طبیعی فردیت
کارل گوستاو یونگ، فیلسوف و روان پزشک معروف اهل سوئیس و همچنین پایه گذار روانشناسی تحلیلی، در کتاب پیش رو به طور خاص به جنبه ها و مسائل مشاوره و روان درمانی می پردازد.
او ضمن ارائه ی تعریفی برای روان درمانی و مطالعه ی اهداف، اصول و مسائل آن، ارتباط میان روان درمانی را با فلسفه و پزشکی نیز بررسی می کند.
مبحث سنگین و دشوار این کتاب، فصل آخر آن به نام روانشناسی انتقال است که رابطه ی بین روان درمانی و کیمیاگری را با پرداختن به نقل قول ها از متون کیمیاگری با زبان نمادین و پرتناقضشان، مورد پژوهش قرار می دهد.
بخشی از کتاب
اگرچه اکتساب آگاهانه فردیت با سرنوشت طبیعی انسان سازگار است، هدف کلی او نیست. احتمالا خلق توده ای آشفته از انسان های منفرد نمی تواند هدف تعلیم و تربیت انسان باشد. چنین چیزی خیلی شبیه آرمان اذعان نشده فردگرایی افراطی خواهد بود که اساسا چیزی بیش از واکنشی مهلک به جمع گرایی به همان اندازه بیهوده نیست. برخلاف همه این ها فرایند طبیعی فردیت زاینده ی آگاهی از جماعت انسانی است، دقیقا به این دلیل که ما را از ناخودآگاه که همه انسان ها را به هم پیوند داده و بین آن ها مشترک است، آگاه می کند. فردیت با خود بودن و هم زمان با بشریت بودن در یک لحظه واحد است، چون خود بخشی از بشریت است. همین که فرد به این شیوه در خود امنیت خاطر یافت، تضمینی برای این وجود دارد که تجمیع سازمان یافته افراد در دولت حتی در یک مرجع مسلط بزرگ تر، دیگر به جای تشکیل توده ای گمنام به شکل گیری یک جماعت آگاه بیانجامد. شرط اجتناب ناپذیر برای این آزادی آگاهانه انتخاب و تصمیم گیری فردی است……
0دیدگاه