نقد و بررسی
کتاب اعتیادهای رفتاریمشخصات
ناشر
ارجمند
نویسنده
کنث پاول روزنبرگ, لورا کورتیس فدر
مترجم
محمدباقر صابری زفرقندی, آرش جواهری, شیرزاد بابایی
قطع کتاب
وزیری
نوع جلد
شومیز
سال چاپ
1400
نوبت چاپ
اول
تعداد صفحات
352
کتاب اعتیادهای رفتاری معیارها شواهد و درمان نوشته کنث پاول روزنبرگ، لورا کورتیس فدر با ترجمه شیرزاد بابایی، آرش جواهری، دکتر محمدباقر صابری زفرقندی, توسط انتشارات ارجمند به چاپ رسیده است.
موضوع کتاب: روانشناسی, روان درمانی و مشاوره, تعریف و مفهوم اختلال, معیارهای بالینی
این کتاب مباحث مربوط به اعتیاد رفتاری را با واژگان علمی، طبی و روانشناختی بیان می کند. این نگرش علمی و نظریههایی که از آن حمایت میکنند باعث میشود تا بیماران بهطورجدی موردتوجه قرارگرفته و کمتر دچار انگ شوند. بیماران مبتلابه اعتیادهای رفتاری به عیبهای سرشتی، ضعفهای شخصیتی، بیارادگی و بیتصمیمی و انگهای دیگر منتسب میشوند. کمک و حمایت واقعی به این افراد، برآورده کردن نیاز آنها در قالب درمان مبتنی بر شواهد است.
این کتاب همچنین پایهای برای محققان و بالینگران فراهم میکند تا قادر باشند مباحث این حوزه را بر پایه دانش و اطلاعات پیش ببرند. در تدوین این کتاب تلاش شده است تا متخصصان در زمینهها و رشتههای مختلف در کنار هم جمع شده و بر روی اعتیاد رفتاری با تمرکز بر درمان آن فعالیت نمایند. هر فصلی از این کتاب بهصورت اختصاصی بر روی اعتیاد رفتاری خاصی، مبتنی بر اطلاعات و تحقیق موجود تمرکز کرده است. تعریف و مفهوم اختلال، شامل معیارهای بالینی، شیوع شناسی، همبودیهای رایج، تشخیصهای افتراقی و توصیههای درمانی در قالب مثالهای بالینی و مستند است.
امیدواریم خوانندگان این کتاب که شامل بالینگران (ازجمله روانپزشکان، روانشناسان، مددکاران اجتماعی و مشاوران بهداشت روان) و همچنین پرستاران، دستیاران پزشکی، پزشکان، روحانیون و سایر متخصصان مختلفی که در زمینۀ کمک و بهبودی افراد مبتلابه اعتیادهای رفتاری کار میکنند، از آن استفاده ببرند. همچنین بیماران و اعضای خانوادهشان این کتاب را اثری خواندنی خواهند یافت. برخی وکلا و همچنین افرادی که در رشته های جامعهشناسی و انسانشناسی تحصیل کردهاند، ممکن است برخی از اطلاعات این کتاب را قابلاستفاده و سودمند ببینند.
مباحث کتاب اعتیادهای رفتاری
- تعریف و مفهوم اختلال
- معیارهای بالینی
- شیوع شناسی
- همبودیهای رایج
- تشخیصهای افتراقی و توصیههای درمانی در قالب مثالهای بالینی و مستند
0دیدگاه