نقد و بررسی
برخورد با مشکلات هیجانی مراجعان در آماده سازی برای زندگی انتشارات ارجمندمشخصات
ناشر
ارجمند
نویسنده
ویندی درایدن
مترجم
رابعه موحد
قطع کتاب
رقعی
نوع جلد
شومیز
سال چاپ
1396
نوبت چاپ
اول
تعداد صفحات
192
کتاب برخورد با مشکلات هیجانی مراجعان در آماده سازی برای زندگی نوشته ویندی درایدن با ترجمه رابعه موحد، توسط انتشارات ارجمند به چاپ رسیده است.
موضوع کتاب: روانشناسی، روان درمانی و مشاوره، رفتاردرمانی عقلانی هیجانی, راهنمایی مفید برای درمانگران
کتابی که پیش روی شما است راهنمایی مفید برای درمانگران رویکرد درمانی- عقلانی و هیجانی- رفتاری در برخورد با مشکلات هیجانی مراجعان خود میباشد. این رویکرد بر این باور استوار است که افکار غیرمنطقی ما دربارۀ رویدادهای ناخوشایند زندگی باعث به وجود آمدن احساسات و هیجانات ناسالمی میشود که به علت غیرعقلانی بودن، غیرقابلحل میشوند و با درگیر کردن ما در یک چرخۀ معیوب نشخوار ذهنی دربارۀ آن موضوع، سلامتی روانی- جسمانی روابط بین فردی ما را به خطر میاندازد.
هدف این کتاب،کمک به درمانگران در رسیدن به نگاهی علمی و کارآمد نسبت به هیجانات و نقش آنها در ایجاد اختلالات روانی میباشد. در این کتاب ویندی درایدن، آموزش گامبهگام درمانگران مبتدی را عهده میگیرد و بهکارگیری صحیح روش برخورد با هیجانات ناسالم را به ما نشان میدهد این کتاب برای ما درمانگران ایرانی که فرصتهای آموزش عملی این روش را در طول تحصیلات خود نداریم بسیار مفید و ارزشمند است و ورودی به یادگیری درمان هیجانمدار خواهد بود.
پروفسور ویندی درایدن رئیس مرکز تحقیقات روانشناسی دانشگاه گلد اسمیت لندن است. تحقیقات و نوشتههای وی با سادگی و روانی خاص خود و بهکارگیری مثالهایی از مراجعان خودشان همانند کلاسی حضوری درمانگران را بهسوی توانمندی بیشتر هدایت میکند. ویندی درایدن هیچ سؤالی را برای خواننده بیجواب نمیگذارد. وقتی در صفحهای دچار سردرگمی میشویم بیشک او در صفحات بعدی با مهارت تمام جواب آن را برایمان آماده دارد و خواننده این اعتماد را پس از شناخت سبک کاری ایشان به دست میآورد و به دنبال کتابهای دیگری از ایشان برمیآید.
مباحث کتاب برخورد با مشکلات هیجانی
- نقش اصلی باورها در درک هیجانات منفی سودمند و زیان آور مراجع
- آگاهیاز مشکلات هیجانی عمومی(یا مشترک) در مراجع و جایگزین های سالم برای آنها
- راهنمای گام به گام برای برخورد با مشکلات هیجانی مراجعات
- موردشناسی: لیندا
- سخن آخر
0دیدگاه