نقد و بررسی
زوج پرتعارض رفتار درمانی دیالکتیکی انتشارات ارجمندمشخصات
ناشر
ارجمند
نویسنده
آلن فروزتی
مترجم
مهناز غیائی, مرضیه پورصالحی
قطع کتاب
رقعی
نوع جلد
شومیز
سال چاپ
1398
نوبت چاپ
سوم
تعداد صفحات
216
کتاب زوج پرتعارض رفتار درمانی دیالکتیکی برای رسیدن به آرامش، صمیمیت و تفاهم در روابط زناشویی نوشته آلن فروزتی با ترجمه مهناز غیائی، مرضیه پورصالحی، توسط انتشارات ارجمند به چاپ رسیده است.
موضوع کتاب: روانشناسی، روانشناسی خانواده، رواندرمانی و مشاوره، خانواده درمانی، رویکردهای درمانی
در کتاب حاضر با مطالب بسیاری درباره بهبود روابط خود آشنا می شوید. اگر ضمن تلاشی که جهت بهبود رابطه خود می کنید موفقیت چندانی حاصل نمی شود، نگران نباشید، دیگران نیز چنین مشکلی دارند. مشکل اغلب زوج هایی که تا تقی به توقی می خورد بایکدیگر جر و بحث می کنند، از دست هم عصبانی می شوند، و یکدیگر را به باد انتقاد می گیرند، با توصیه های معمولی حل نمی شود. وقتی مشکل اصلی زوج ها هیجانات مخرب است، تعامل مؤثر یا صمیمیت نمی تواند رنج ناشی از آن را فرونشاند. اگر شما در دستۀ زوجهایی قرار میگیرید که “تعارض شدید” دارند، باید ابتدا هیجانات خود را کنترل نموده، از بدتر شدن اوضاع جلوگیری کنید، سپس، برای ایجاد رابطه ای بهتر تلاش نمایید. در این کتاب، تکنیک های مؤثری از رفتار درمانی دیالکتیکی معرفی شده است.
با به کارگیری آنها می توانید بر هیجانات افسار گسیخته ای که در روابط تان شعله ور می شود، تسلط یابید. با استفاده از تکنیک های توجه آگاهی و مدارا با پریشانی، می آموزید که چگونه موقعیت های برانگیزانندۀ خشم را، پیش از آنکه به دعواهای مخربی منتهی شوند، مهار کنید. رویکردهای درمانی دیگر نیز به شما کمک می کنند که ترسها، حسرتها و حساسیت های دیگری که نسبت به همسرتان دارید، برطرف کنید و تجارب او را تایید نمایید. همچنین، یاد می گیرید چگونه با گفتوگو، بدون اینکه به بگومگو ختم شود، مسائلتان را حل کنید و راههای پذیرش و رابطۀ صحیح بایکدیگر را بیابید.
مباحث کتاب زوج پرتعارض
- درک هیجان در روابط
- پذیرش خود و همسرتان
- چگونه وخیم تر دن اوضاع را متوقف کنیم
- وقتی در کنار هم هستید باید از لحاظ عاطفی نیز با هم باشید
- فعال سازی مجدد روابط
- ابراز روشن احساسات
- پاسخ های تاییدی: چه چیزی را تاکید کنیم و چرا
- پاسخ های تائیدی: چگونگی تایید همسرتان
- بهبود یافتن از عدم تایید
- مدیریت مسائل و راه حل های گفتگو کردن
- تبدیل تعارض به صمیمیت
0دیدگاه