نقد و بررسی
صفر تا صد تغذیه اساسی و تغذیه کاربردیمشخصات
ناشر
علمی سنا
نویسنده
جلال مولودی
قطع کتاب
وزیری
نوع جلد
شومیز
سال چاپ
1401
نوبت چاپ
دوم
تعداد صفحات
831
کتاب صفر تا صد تغذیه اساسی و تغذیه کاربردی نوشته جلال مولودی, توسط انتشارات علمی سنا به چاپ رسیده است.
موضوع کتاب: پزشکی، تغذیه، تغذیه کاربردی, تغذیه اساسی, تغذیه در دوران ها
معرفی مباحث کتاب صفر تا صد تغذیه اساسی و تغذیه کاربردی
- بخش اول: تغذیه اساسی
- انرژی
- کربوهیدراتها
- لیپیدها
- پروتئین
- فیبر
- ترکیبات عملکردی
- ویتامین
- شبه ویتامینها
- کلسیم
- فسفر
- منیزیم
- گوگرد
- آهن
- روی
- فلوئور
- مس
- ید
- سلنیم
- منگنز
- کروم
- بور
- مولیبدن
- کبالت
- بخش دوم: تغذیه در دوران ها
- تغذیه دوران بارداری و شیردهی
- تغذیه دوران شیرخواری
- تغذیه در کودکی
- تغذیه در نوجوانی
- تغذیه در بزرگسالی
- تغذیه در سالمندی
- بخش سوم: تغذیه و رژیم درمانی
- تغذیه درمانی در دیابت
- تغذیه درمانی در بیماریهای گوارشی فوقانی
- و…….
0دیدگاه