نقد و بررسی
اصول تغذیه و بهداشت مواد غذاییمشخصات
ناشر
چهر
نویسنده
پریوش حلم سرشت, اسماعیل دل پیشه
قطع کتاب
وزیری
نوع جلد
شومیز
سال چاپ
1398
نوبت چاپ
دوم
تعداد صفحات
344
کتاب اصول تغذیه و بهداشت مواد غذایی نوشته پریوش حلم سرشت، اسماعیل دل پیشه, توسط انتشارات چهر به چاپ رسیده است.
موضوع کتاب: تغذیه و صنایع غذایی، مواد غذایی, تقسیم بندی مواد غذایی
معرفی مباحث کتاب اصول تغذیه و بهداشت مواد غذایی
- کلیات
- هضم و جذب مواد غذایی در بدن
- انرژی و تغذیه
- تقسیم بندی مواد غذایی
- متابولیسم مواد قندی
- متابولیسم مواد چربی
- متابولیسم مواد پروتئین ها
- مواد معدنی
- ویتامین ها
- آب و الکترولیت ها
- تغذیه گروه های آسیب پذیر
- نقش آموزش در تغذیه
- میکروبیولوژی مواد غذایی
- و…
0دیدگاه