نقد و بررسی
کتاب اصول تغذیه پزشکیمشخصات
ناشر
جامعه نگر
نویسنده
لیندا کی دی بروین, کاترین پینا, الی ویتنی
مترجم
فرزاد شیدفر, ناهید خلدی, مریم خزدوز, فهیمه آق
قطع کتاب
وزیری
نوع جلد
شومیز
سال چاپ
1401
نوبت چاپ
دهم
تعداد صفحات
514
کتاب اصول تغذیه پزشکی نوشته لیندا کی دی بروین، کاترین پینا، الی ویتنی با ترجمه فرزاد شیدفر، ناهید خلدی، مریم خزدوز، فهیمه آق,
توسط انتشارات جامعه نگر به چاپ رسیده است.
موضوع کتاب: پزشکی، پزشکی عمومی، تغذیه درمانی، دانش پزشکی
این کتاب مطابق با نیازهای آموزشی دانشجویان رشته های پزشکی و منطبق با سرفصل های درسی آنان می باشد که می تواند به عنوان منبع علمی جدید و مفید و کامل برای درس تغذیه ی دانشجویان رشته های پزشکی باشد.
معرفی مباحث کتاب اصول تغذیه پزشکی
- کربوهیدرات ها
- مروری بر تغذیه و سلامتی
- لیپیدها
- پروتئین
- متابولیسم
- ویتامین ها
- آب و مواد معدنی
- تغذیه و دوران زندگی ،بارداری و شیردهی
- تغذیه و دروان زندگی، نوزادی،کودکی و نوجوانی
- تغذیه در دوران زندگی بعد از بزرگسالی
- بیماری و مراقبت تغذیه ای
- پیوست
0دیدگاه