نقد و بررسی
کتاب راهنمای علمی و عملی در آزمایشگاه ایمونوشیمیمشخصات
ناشر
جامعه نگر
نویسنده
رضا فلک, مزدک گنجعلی خانی حاکمی
قطع کتاب
وزیری
نوع جلد
شومیز
سال چاپ
1399
نوبت چاپ
اول
تعداد صفحات
240
کتاب راهنمای علمی و عملی آزمایشگاه ایمونوشیمی نوشته رضا فلک، مزدک گنجعلی خانی حاکمی توسط انتشارات جامعه نگر به چاپ رسیده است.
موضوع کتاب: پزشکی، علوم آزمایشگاه، ایمونوشیمی
در این روش تخلیص پروتئین ها را برشمرده و روش تولید آنتی بادی در برابر آنها را بگوییم. لذا در مقدمه ی کتاب مبانی تهیه ی بافرهای رایج مورد استفاده در تخلیص و نگهداری پروتئین ها به تفصیل آورده شده است. پس از بیان اصول تخلیص پروتئین و بررسی کمیت و کیفیت آن، در فصل مجزایی روش ایمن سازی حیوانات آزمایشگاهی با ایمونوژن های تخلیص شده توضیح داده شده و اصول تولید آنتی بادی های مونوکلونال و پلی کلونال آورده شده است. در فصول آخر نحوه ی متصل کردن آنتی بادی به مواد نشاندار و نحوه ی سنجش میان کنش یک پروتئین به عنوان آنتی ژن با آنتی بادی اختصاصی با روش های وسترن بلات، الایزا و سایر روش های سنجش ایمنی آورده شده است. در نگارش این کتاب به اصل خلاصه نویسی و در عین حال بسنده بودن مطلب بسیار دقت شده است تا حجم زیاد مطالب سبب دل زدگی و سردرگمی خواننده نشده و همزمان موارد مهم و با اهمیت در فرایند خلاصه نویسی کنار گذاشته نشوند. در این کتاب، افزون بر نگارش اصول و مبانی هر بخش، راهنمای عملی انجام آزمایش ها هم به شیو های کاربردی نوشته شده است.
معرفی مباحث کتاب راهنمای علمی و عملی آزمایشگاه ایمونوشیمی
- بافرها و خصوصیات آنها
- اصول تخلیص پروتئین ها
- روشهای کروماتوگرافی
- اصول تولید و تخلیص آنتیبادیهای پلیکلونال
- اصول تولید آنتیبادیهای مونوکلونال و نوترکیب
- روشهای الکتروفورز پروتئین ها
- روشهای ایمونوبلاتینگ
- روشهای سنجش ایمنی
- نگهدارنده ها
ویژگی های کتاب راهنمای علمی و عملی آزمایشگاه ایمونوشیمی
- آموزش اصول کار در آزمایشگاه ایمونوشیمی به صورت علمی
- مناسب برای کارشناسان آزمایشگاه های تشخیص طبی و گروه های آموزشی
- مناسب برای دانشجویان کارشناسی ارشد و دکترای تخصصی رشته های مختلف نظیر ایمونولوژی، بیوشیمی، فاماکولوژی، انگل شناسی، قارچ شناسی، باکتری شناسی، ویروس شناسی و دانشجویان کارشناسی علوم ازمایشگاهی و زیست شناسی
0دیدگاه