نقد و بررسی
کتاب اصول تغذیه کراوس 2012 ویراست سیزدهممشخصات
ناشر
جامعه نگر
نویسنده
ال کاتلین ماهان
مترجم
فرزاد شیدفر, ناهید خلدی
قطع کتاب
وزیری
نوع جلد
شومیز
سال چاپ
1400
نوبت چاپ
ششم
تعداد صفحات
456
کتاب اصول تغذیه کراوس 2012 نوشته ال کاتلین ماهان ترجمه ناهید خلدی، فرزاد شیدفر توسط انتشارات جامعه نگر به چاپ رسیده است.
موضوع کتاب: پزشکی، پزشکی عمومی، تغذیه درمانی
کتاب “اصول تغذیه کراوس 2012” ترجمه بخش هایی از کتاب کراوس 2012 می باشد، مطابق با سرفصل های درس اصول تغذیه برای دانشجویان پزشکی و تغذیه ترجمه شده است و منبع علمی بسیار مناسب، کامل، جامع و مفیدی برای دانشجویان علوم پزشکی و تغذیه، پزشکان، دندان پزشکان، داروسازان و همچنین دانشجویان و دانش آموختگان سایر رشته های علوم پزشکی، بهداشتی و پیراپزشکی می باشد.
معرفی مباحث کتاب اصول تغذیه کراوس
- دریافت انرژی
- دریافت مواد مغذی و متابولیسم
- تعادل آب، الکترولیت ها و اسید-باز
- تغذیه در بارداری و شیردهی
- تغذیه در نوزادان
- تغذیه در کودکی
- تغذیه در سالمندی (پیری)
- بررسی وضعیت رژیمی
- ارزیابی بیوشیمیایی
- رفتاری-محیطی: فرد در جامعه
- تعمیم غذا و تغذیه برنامه ریزی رژیم غذایی مطابق فرهنگ
- و…
ویژگی های کتاب اصول تغذیه کراوس
- مطابق با سرفصل های درس اصول تغذیه برای دانشجویان پزشکی و تغذیه
- منبع علمی بسیار مناسب، کامل، جامع و مفیدی برای دانشجویان علوم پزشکی و تغذیه، پزشکان، دندان پزشکان، داروسازان و …
0دیدگاه