نقد و بررسی
اصول تغذیه کراوس جلد دوم ویرایش 14مشخصات
ناشر
خسروی
نویسنده
ال کتلین ماهان
مترجم
زهرا یاری, غزاله شیمی
قطع کتاب
وزیری
نوع جلد
شومیز
سال چاپ
1398
نوبت چاپ
اول
شماره جلد
جلد دوم
تعداد صفحات
303
کتاب اصول تغذیه کراوس ویرایش چهاردهم (تغذیه در دوران ها، تغذیه در سلامت و تناسب) نوشته ال.کتلین ماهان و ترجمه زهرا یاری و غزاله شیمی توسط انتشارات خسروی به چاپ رسیده است.
موضوع کتاب : پزشکی ، آزمون و تمرین ، اصول تغذیه کراوس
مجموعه حاضر ترجمه بخش های تغذیه در دوران های محتلف زندگی و تغذیه برای سلامت و تناسب می باشد . تغذیه در دوران های بارداری و شیردهی ؛تغذیه در دوران نوزادی ،تغذیه در دوران نوجوانی و تغذیه در بزرگسالان و تغذیه در سالمندان فصول پانزدهم تا بیستم را تشکیل می دهد . تغذیه در کنترل وزن ،تغذیه در اختلالات مربوط به مصرف غذا ،تغذیه در ورزش و فعالیت های ورزشی ،تغذیه و سلامت استخوان ،تغذیه برای سلامت دهان و دندان فصول بیست ویکم تا بیست و پنجم را شامل می شود .
مباحث کتاب اصول تغذیه کراوس ویرایش چهاردهم
- مقدمه
- تغذیه در دوران بارداری و شیردهی
- تغذیه در دوران نوزادی
- تغذیه در دوران نوجوانی
- تغذیه در دوران کودکی
- تغذیه در دوران بزرگسالی
- تغذیه در دوران سالمندان
- تغذیه در کنترل وزن
- و…
0دیدگاه