نقد و بررسی
قارچ های سمی و خوراکیمشخصات
ناشر
دانشگاه تهران
نویسنده
فتح اله فلاحیان
قطع کتاب
وزیری
نوع جلد
شومیز
سال چاپ
1395
نوبت چاپ
چهارم
تعداد صفحات
288
کتاب قارچ سمی و خوراکی نوشته دکتر فتح اله فلاحیان, توسط انتشارات دانشگاه تهران به چاپ رسیده است.
موضوع کتاب: علوم پزشکی, قارچهای خوراکی, ساختارهای تولید مثلی, ارزش دارویی و پزشکی آنها
قارچهای خوراکی ساختارهای تولید مثلی (کلاهک) گوشتمانندِ (گوشتیشکلِ) خوراکی چندین گونهٔ قارچهای بزرگ (ماکرو) هستند. (قارچهایی که آنقدر بزرگ هستند که با چشم غیرمسلح دیده شوند). آنها ممکن است رو یا زیر زمین ظاهر شوند که انواع روی زمین، با دست چیده میشوند. خوراکی بودن قارچها میتواند به صورت عدم وجود ترکیبات سمی برای انسان در قارچ و داشتن مزه و بوی مطبوع تعریف شود. انسانها از قارچهای خوراکی به دلیل ارزش غذایی آنها برای غذا استفاده میکنند. همچنین گاهی از قارچها برای ارزش دارویی و پزشکی آنها جهت درمان استفاده میشود. قارچهایی که افراد اجراکنندهٔ پزشکی عامیانه استفاده میکنند به قارچهای دارویی معروف هستند.
مباحث کتاب قارچ های سمی و خوراکی
- تغذیه و طرق زندگی قارچ ها
- رابطه قارچ ها با محیط عوامل بیولوژیکی موثر در انتشار قارچ ها
- اثر آب و هوا
- اثر ساختمان شیمیایی زمین در انتشار قارچ ها
- پخش گونه ها برحسب شرایط محلی
- فصل رویش قارچ ها
- ساختمان دستگاه رویشی قارچ ها
- ساختمان تال
- ریز و مرف سکلرت کارپوفر
- اشکال مختلف کلاه و پایه
- و…..
0دیدگاه