بازخورد درباره این کالا

کتاب اصول و مبانی مربیگری پرورش‌اندام ویژه مربیان درجه 3 ویرایش دوم

0
امتیاز از 0 رای

0دیدگاه

مشخصات

ناشر

افق سها

نویسنده

آیت ارجمند

قطع کتاب

وزیری

نوع جلد

شومیز

سال چاپ

1400

نوبت چاپ

دوم

تعداد صفحات

330

نمایش بیشتر- بستن
بانک کتاب گیتامهر

در انبار موجود نمی باشد

  • ارسال توسط پیک بانک کتاب گیتامهر و پست
ناموجود
بروزرسانی قیمت: 15 آبان 1403
آیا قیمت مناسب تری سراغ دارید؟
مرا اگاه کن


از طریق:
ثبت

نقد و بررسی

کتاب اصول و مبانی مربیگری پرورش‌اندام ویژه مربیان درجه 3 ویرایش دوم

مشخصات

ناشر

افق سها

نویسنده

آیت ارجمند

قطع کتاب

وزیری

نوع جلد

شومیز

سال چاپ

1400

نوبت چاپ

دوم

تعداد صفحات

330

نمایش بیشتر - بستن

کتاب اصول و مبانی مربیگری پرورش‌اندام ویژه مربیان ویرایش دوم نوشته آیت ارجمند و مرتضی قدرتی توسط انتشارات افق سها با موضوع تربیت‌بدنی و علوم ورزشی، پرورش‌اندام، حرکات اصلاحی، بدنسازی، تمرین به چاپ رسیده است.

مباحث کتاب اصول و مبانی مربیگری پرورش اندام

    • آناتومی
  1. مقدمه
  2. سیستم اسکلتی
  3. آناتومی استخوان
  4. تاندون‌ها
  5. واژه‌شناسی آناتومی
  6. صفحه ساجیتال
  7. صفحه فرونتال
  8. صفحه هوریزنتال
  9. حرکات کتف
  10. انواع گیرش
  11. اعمال عضله (انقباضات)
  12. برونگرا
  13. ایزومتریک
  14. درون‌گرا
  15. آناتومی کاربردی (عملکردی)
  16. و…
    • فیزیولوژی
  1. مقدمه
  2. فیزیولوژی عصب-عضله
  3. سیستم‌های اسکلتی و عضله‌ای
  4. فیزیولوژی عضلات اسکلتی
  5. ساختار و عملکرد
  6. حس‌گرهای (گیرنده) عصبی؛ دوک عضلانی و اندام وتری گلژی
  7. واحد حرکتی
  8. انواع تارهای عضلانی و اهمیت آنها در ورزش
  9. وراثت و درصد انواع تارهای عضلانی
  10. پاسخ‌ها و سازگاری‌ها به تمرین مقامتی
  11. رشد عضلانی
  12. هایپروتروپی
  13. انواع هایپروتروپی
  14. هایپروتروپی میوفیبریلی عضلانی به صورت موازی و متوالی (سری)
  15. هایپرتروفی سارکوپلاسمی
  16. و…
    • تغذیه، مکمل و دوپینگ
  1. تغذیه
  2. وظایف مربیان و مختصصان تغذیه
  3. مفهوم انرژی و ترکیب بدن
  4. نیازهای انرژی روزانه
  5. برآورد هزینه‌های انرژی روزانه
  6. قدم1: ضریب پایه، بدون محاسبه فعالیت روزانه
  7. گام2: استفاده از ضریب قعالیت
  8. بهترین روش: آزمون و خطا
  9. پروتئین
  10. ساختار پروتئین
  11. هضم، جذب و کاربرد
  12. ایدهای آمینه برای تولید انرژی
  13. منابع غذایی پروتئین
  14. عوامل موثر بر میزان نیاز به پروتئین
  15. فرضیه محدودیت کالری
  16. و…
    • طراحی تمرین
  1. شناخت وسایل و تجهیزات و نحوه استفاده صحیح آنها
  2. انواع تجهیزات و لوازم تمرین با وزنه
  3. دستگاه‌ها(ماشین‌ها)
  4. ملاحظات ایمنی برای دستگاه‌ها
  5. وزنه‌های آزاد
  6. هالتر
  7. دمبل‌ها
  8. کتلبل
  9. ملاحظات ایمنی برای وزنه‌های آزاد
  10. کفش
  11. مکان‌های تمرین وزنه
  12. تمرین در خانه
  13. مکان و طراحی اتاق
  14. لوازم و تجهیزات ضروری اولیه
  15. تمرین در یک باشگاه بدنسازی و تناسب اندام
  16. و…
    • سیستم‌های تمرینی و اصول آن
  1. تشخیص عضله‌ی هدف در یک سیستم
  2. حساسیت انتخاب سیستم تمرین هوازی یا بی هوازی
  3. نقطه توقف
  4. زاویه نقطه توقف
  5. محاسبه 1RM یا حداکثر توان ورزشکار
  6. تاثیر سیستم‌ها بر توسعه قدرت و حجم
  7. تقسیم‌بندی انواع سیستم
  8. ویژگی‌های ماکرو سیستم شدت بالا
  9. معرفی سیستمهای تمرینی
  10. سیستم افزایش وزنه در هر ست (افزایشی)
  11. سیستم کاهش وزنه در هر ست (نزولی)
  12. سیستمهای هرمی
  13. سیستم هرمی ساده(پیرامید)
  14. سیستم هرمی معکوس (ریورس پیرامید)
  15. سیستم هرمی با الگوی باردهی دوگانه
  16. و…
    • مبانی داوری
  1. تاریخچه پرورش‌اندام
  2. اولین رقابت پرورش‌اندام در مقیاس بزرگ
  3. فدراسیون جهانی پرورش اندام
  4. کمیته‌های IFBB
  5. کمیته داوران
  6. سرداور
  7. داور راهنمای صحنه
  8. اصول اخلاقی و سوگندنامه داوران
  9. قوانین عمومی برگزاری مسابقات پرورش‌اندام
  10. مقدماتی
  11. رشته‌های زیرمجموعه IFBB
  12. پرورش اندام
  13. اوزان پرورش اندام
  14. شرایط پوشش مسابقات پرورش‌اندام
  15. مراحل انجام مسابقه پرورش‌اندام
  16. و…

 

امتیاز کاربران به:

کتاب اصول و مبانی مربیگری پرورش‌اندام ویژه مربیان درجه 3 ویرایش دوم (0نفر)
کیفیت ساخت
0
ارزش خرید به نسبت قیمت
0
امکانات و قابلیت ها
0
سهولت استفاده
0
دیدگاه خود را در باره این کالا بیان کنید برای ثبت نظر، لازم است ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید. اگر این محصول را قبلا از این فروشگاه خریده باشید، نظر شما به عنوان مالک محصول ثبت خواهد شد. افزودن دیدگاه
نظرات کاربران

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

    هیچ پرسش و پاسخی ثبت نشده است.

پرسش خود را درباره این کالا بیان کنید

ثبت پرسش