بازخورد درباره این کالا
0
از 0 رای

0دیدگاه

مشخصات

ناشر

آییژ

نویسنده

ویلیام دی. مک اردل, فرانک آی. کاچ, ویکتور ال. کاچ

مترجم

مقصود پیری

قطع کتاب

رحلی

نوع جلد

شومیز

سال چاپ

1393

نوبت چاپ

اول

تعداد صفحات

688

نمایش بیشتر- بستن
بانک کتاب گیتامهر
موجود در انبار
  • ارسال توسط پیک بانک کتاب گیتامهر و پست
142,500 تومان
بروزرسانی قیمت: 28 دی 1402
آیا قیمت مناسب تری سراغ دارید؟
مرا اگاه کن


از طریق:
ثبت

نقد و بررسی

کتاب تغذیه در ورزشکاران

مشخصات

ناشر

آییژ

نویسنده

ویلیام دی. مک اردل, فرانک آی. کاچ, ویکتور ال. کاچ

مترجم

مقصود پیری

قطع کتاب

رحلی

نوع جلد

شومیز

سال چاپ

1393

نوبت چاپ

اول

تعداد صفحات

688

نمایش بیشتر - بستن

کتاب تغذیه در ورزشکاران نوشته ویلیام دی. مک اردل, فرانک آی. کاچ, ویکتور ال. کاچ با ترجمه دکتر مقصود پیری و همکاران, توسط انتشارات آییژ به چاپ رسیده است.
موضوع کتاب: تربیت بدنی و علوم ورزشی, انرژی زیستی تغذیه, حکایت عوامل نیروزا

از مهمترین نکاتی که در سلامتی یک ورزشکار نقش تعیین کننده دارد اهمیتی است که او به تغذیه خود میدهد. تغذیه مناسب همچنین اثرات مهمی در کارآیی ورزشی ورزشکار دارد. نیاز بدن انسان به مایعات و انرژی که از راه مواد غذایی تامین میشود برحسب سن، جثه، وضعیت بدنی و نوع ورزشی که انجام میدهد متفاوت است و این نیاز باید برحسب شرایط بطور مناسبی تعدیل شود.

معرفی مباحث کتاب تغذیه در ورزشکاران

  1. مواد غذایی: ساختمان، عملکرد، هضم، جذب، و بازترکیب آنها در بدن
  2. انرژی زیستی تغذیه: در تمرین و ورزش
  3. تغذیه مطلوب برای افراد دارای فعالیت جسمانی: انتخاب سالم و آگاهانه
  4. تنظیم حرارت و تعادل مایعات طی استرس گرما
  5. حکایت عوامل نیروزا
  6. ترکیب بدن، کنترل ورزش و رفتارهای نامناسب غذایی

امتیاز کاربران به:

کتاب تغذیه در ورزشکاران (0نفر)
کیفیت ساخت
0
ارزش خرید به نسبت قیمت
0
امکانات و قابلیت ها
0
سهولت استفاده
0
دیدگاه خود را در باره این کالا بیان کنید برای ثبت نظر، لازم است ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید. اگر این محصول را قبلا از این فروشگاه خریده باشید، نظر شما به عنوان مالک محصول ثبت خواهد شد. افزودن دیدگاه
نظرات کاربران

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

    هیچ پرسش و پاسخی ثبت نشده است.

پرسش خود را درباره این کالا بیان کنید

ثبت پرسش

محصولات مشابه