نقد و بررسی
کتاب تغذیه در ورزشکارانمشخصات
ناشر
آییژ
نویسنده
ویلیام دی. مک اردل, فرانک آی. کاچ, ویکتور ال. کاچ
مترجم
مقصود پیری
قطع کتاب
رحلی
نوع جلد
شومیز
سال چاپ
1393
نوبت چاپ
اول
تعداد صفحات
688
کتاب تغذیه در ورزشکاران نوشته ویلیام دی. مک اردل, فرانک آی. کاچ, ویکتور ال. کاچ با ترجمه دکتر مقصود پیری و همکاران, توسط انتشارات آییژ به چاپ رسیده است.
موضوع کتاب: تربیت بدنی و علوم ورزشی, انرژی زیستی تغذیه, حکایت عوامل نیروزا
از مهمترین نکاتی که در سلامتی یک ورزشکار نقش تعیین کننده دارد اهمیتی است که او به تغذیه خود میدهد. تغذیه مناسب همچنین اثرات مهمی در کارآیی ورزشی ورزشکار دارد. نیاز بدن انسان به مایعات و انرژی که از راه مواد غذایی تامین میشود برحسب سن، جثه، وضعیت بدنی و نوع ورزشی که انجام میدهد متفاوت است و این نیاز باید برحسب شرایط بطور مناسبی تعدیل شود.
معرفی مباحث کتاب تغذیه در ورزشکاران
- مواد غذایی: ساختمان، عملکرد، هضم، جذب، و بازترکیب آنها در بدن
- انرژی زیستی تغذیه: در تمرین و ورزش
- تغذیه مطلوب برای افراد دارای فعالیت جسمانی: انتخاب سالم و آگاهانه
- تنظیم حرارت و تعادل مایعات طی استرس گرما
- حکایت عوامل نیروزا
- ترکیب بدن، کنترل ورزش و رفتارهای نامناسب غذایی
0دیدگاه