نقد و بررسی
تغذیه و سازگاری های ورزشیمشخصات
ناشر
بامداد کتاب
نویسنده
علیرضا براری, سعید شیرعلی, سوانا دانغیان
قطع کتاب
رقعی
نوع جلد
شومیز
سال چاپ
1397
نوبت چاپ
دوم
تعداد صفحات
296
کتاب تغذیه و سازگاری های ورزشی نوشته علیرضا براری, سعید شیرعلی, سوانا دانغیان، توسط انتشارات ورزش به چاپ رسیده است.
موضوع کتاب: علوم تربیت بدنی و ورزش, کربوهیدرات ها, تغذیه و فعالیت ورزشی, سیستم های فیزیولوژیک
وقتی محتویات غذایی هضم شده در معده وارد روده ی کوچک میشود ، اگر چه اسید صفراوی شامل آنزیم های هضم کننده نیست اما در نتیجه فعالیت آن ، قطرات چربی جدا میگردد و به این وسیله سطح تماس بین مولکولهای لیپیدی و لیپاز پانکراس افزایش می یابد. لیپاز پانکراس ، تاثیر شدیدی بر سطح قطرات چربی دارد تابا هیدرولیز برخی از مولکول های تری گلیسیرید آنها را با غوطه ور کردن در قطرات سوسپانسیون ، به حالت آمولسیون در آورد . اگر چه اسید صفراوی شامل آنزیم هضم کننده نیست اما در نتیجه فعالیت ان، با جدا شدن قطرارت چربی سطح تماس بین مولکول های لیپیدی و لیپاز پانکراس افزایش یابد.
معرفی مباحث کتاب تغذیه و سازگاری های ورزشی
- کربوهیدرات ها
- چربی ها
- پروتئین ها
- تغذیه و فعالیت ورزشی
- انرژی
- آب
- مواد معدنی
- ویتامین ها
- سیستم های فیزیولوژیک و پاسخ آنها به شرایط محیطی گرم و سرد و ارتفاعات
0دیدگاه