نقد و بررسی
تغذیه ورزشی از آزمایشگاه تا آشپزخانهمشخصات
ناشر
ورزش
نویسنده
اسکر جاکندروپ
مترجم
ساقی زعفرانیه, سیروس چوبینه
قطع کتاب
رقعی
نوع جلد
شومیز
سال چاپ
1401
نوبت چاپ
سوم
تعداد صفحات
312
کتاب تغذیه ورزشی از آزمایشگاه تا آشپزخانه نوشته اسکر جاکندروپ با ترجمه سیروس چوبینه, ساقی زعفرانیه، توسط انتشارات ورزش به چاپ رسیده است.
موضوع کتاب: علوم تربیت بدنی و ورزش, تاریخچه تغذیه ورزشی, ترکیب مطلوب رژیم غذایی
موضوعات مختلف را در فصل های متعددی بحث می کند.بخشی از کتاب به مبانی علمی کلی تغذیه ورزشی و بخشی دیگر به تغذیه در رشته های ورزشی رایج می پردازد. اولین ویژگی مهم این کتاب کاربردی بودن موضوعات مطرح شده مبتنی بر یافته های تحقیقی است،به گونه ای که بخش زیادی از مطالب ارائه شده شامل مباحث نظری تغذیه در شرایط مختلف تمرین و فعالیت ورزشی و حتا مسابقه کاربرد دارد.
ویژگی دوم کتاب تغذیه ورزشی – از آزمایشگاه تا آشپزخانه تنوع موضوعات و مطالب آن است به گونه ای که تلاش شده موضوعات متنوعی به صورت خلاصه شده و مفید بدون مطالب زاید و اضافی به خواننده عرضه شود.ویژگی سوم کتاب،فواید کتاب برای طیف وسیعی از خوانندگان است به گونه ای که قشرهای مختلف از مربی و ورزشکار گرفته تا دانشجویان مقاطع مختلف و متخصصان و اساتید با خواندن این کتاب درک یکسانی از مطالب آن خواهند داشت.بنابراین ضمن اینکه کتاب به مربیان و ورزشکاران توصیه می شود،می تواند به عنوان یک منبع و مرجع علمی درسی نیز برای دانشجویان مقاطع مختلف و اساتید استفاده شود.
معرفی مباحث کتاب تغذیه ورزشی از آزمایشگاه تا آشپزخانه
- تاریخچه تغذیه ورزشی
- ترکیب مطلوب رژیم غذایی
- وعده مطلوب قبل از مسابقه
- آب رسانی
- چربی سوزی
0دیدگاه