نقد و بررسی
کتاب مهندسی علوم و صنایع غذایی 30 سال کنکور ارشدمشخصات
ناشر
وزین مهر
نویسنده
زهره محمدی, سجاد عبدی نوروزانی, آرزو سیدی, علی فدوی, مهری پورانجنار
قطع کتاب
رحلی
نوع جلد
شومیز
سال چاپ
1401
نوبت چاپ
دوم
تعداد صفحات
450
کتاب مهندسی علوم و صنایع غذایی 30 سال کنکور کارشناسی ارشد نوشته سجاد عبدی نوروزانی، آرزو سیدی، علی فدوی، مهری پورانجنار، زهره محمدی، عیسی محمدپور توسط انتشارات وزین مهر به چاپ رسیده است.
موضوع کتاب: مهندسی صنایع غذایی، ازمون های ارشد صنایع غذایی،مجموعه سوالات کارشناسی ارشد
سوالات طبقه بندی شده کنکور ارشد صنایع غذایی سال 70 تا 98
مباحث کتاب ارشد مهندسی علوم و صنایع غذایی
- سوالات شیمی مواد غذایی
- سوالات میکروبیولوژی مواد غذایی
- سوالات اصول نگهداری مواد غذایی
- سوالات تکنولوژی کنسرو
- سوالات تکنولوژی قند
- سوالات تکنولوژی روغن
- سوالات تکنولوژی لبنیات
- سوالات تکنولوژی غلات
- سوالات تکنولوژی گوشت
- سوالات اصول طراحی کارخانجات مواد غذایی
- سوالات اصول مهندسی صنایع غذایی
ویژگی های کتاب مهندسی علوم و صنایع غذایی 30 سال کنکور کارشناسی ارشد
- سوالات طبقه بندی شده کنکور ارشد صنایع غذایی سال 70 تا 98
- ویژه آزمون های تحصیلات تکمیلی
- پاسخ های کاملا تشریحی
- آزمون های دانشگاه سراسری و آزاد و وزارت بهداشت
0دیدگاه