نقد و بررسی
شیمی مواد غذاییمشخصات
ناشر
دانشگاه آزاد اسلامی
نویسنده
راهبه امیری دهخوارقانی, سمیرا علائیان
قطع کتاب
وزیری
نوع جلد
شومیز
سال چاپ
1401
نوبت چاپ
دوم
تعداد صفحات
274
کتاب شیمی مواد غذایی food chemistry نوشته راهبه امیری دهخوارقانی، سمیرا اعلائیان توسط انتشارات دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی به چاپ رسیده است.
موضوع کتاب: مهندسی شیمی، صنایع غذایی, ترکیبات سمی در مواد غذایی, ویتامین ها و املاح معدنی
شیمی مواد غذایی یکی از مهم ترین علومی است که به بررسی ترکیبات تشکیل دهنده مواد غذایی از دیدگاه شیمیایی می پردازد و همچنین تغییرات شیمیایی در مواد غذایی را در طی تولید، نگهداری و جابه جایی ارزیابی می نماید. تغییراتی ه می تواند منجر به ایجاد خواصی مطلوب یا نامطلوب شوند. با توجه به ارتباط تنگاتنگی که این رشته با علم شیمی دارد به گونه ای تالیف شده است که قابل استفاده برای کلیه اقشار تحصیلی باشد.
معرفی مباحث کتاب شیمی
- آب و انجماد
- کربوهیدرات ها
- پروتئین
- لیپیدها
- ویتامین ها و املاح معدنی
- مواد افزودنی
- رنگ مواد غذایی
- طعم بوی مواد غذایی
- ترکیبات سمی در مواد غذایی
0دیدگاه