بازخورد درباره این کالا

شیمی مواد غذایی

0
امتیاز از 0 رای

0دیدگاه

مشخصات

ناشر

دانشگاه آزاد اسلامی

نویسنده

راهبه امیری دهخوارقانی, سمیرا علائیان

قطع کتاب

وزیری

نوع جلد

شومیز

سال چاپ

1401

نوبت چاپ

دوم

تعداد صفحات

274

نمایش بیشتر- بستن
بانک کتاب گیتامهر

در انبار موجود نمی باشد

  • ارسال توسط پیک بانک کتاب گیتامهر و پست
ناموجود
بروزرسانی قیمت: 19 آبان 1403
آیا قیمت مناسب تری سراغ دارید؟
مرا اگاه کن


از طریق:
ثبت

نقد و بررسی

شیمی مواد غذایی

مشخصات

ناشر

دانشگاه آزاد اسلامی

نویسنده

راهبه امیری دهخوارقانی, سمیرا علائیان

قطع کتاب

وزیری

نوع جلد

شومیز

سال چاپ

1401

نوبت چاپ

دوم

تعداد صفحات

274

نمایش بیشتر - بستن

کتاب شیمی مواد غذایی food chemistry نوشته راهبه امیری دهخوارقانی، سمیرا اعلائیان توسط انتشارات دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی به چاپ رسیده است.

موضوع کتاب: مهندسی شیمی، صنایع غذایی, ترکیبات سمی در مواد غذایی, ویتامین ها و املاح معدنی

شیمی مواد غذایی یکی از مهم ترین علومی است که به بررسی ترکیبات تشکیل دهنده مواد غذایی از دیدگاه شیمیایی می پردازد و همچنین تغییرات شیمیایی در مواد غذایی را در طی تولید، نگهداری و جابه جایی ارزیابی می نماید. تغییراتی ه می تواند منجر به ایجاد خواصی مطلوب یا نامطلوب شوند. با توجه به ارتباط تنگاتنگی که این رشته با علم شیمی دارد به گونه ای تالیف شده است که قابل استفاده برای کلیه اقشار تحصیلی باشد. 

معرفی مباحث کتاب شیمی

  1. آب و انجماد
  2. کربوهیدرات ها
  3. پروتئین
  4. لیپیدها
  5. ویتامین ها و املاح معدنی
  6. مواد افزودنی
  7. رنگ مواد غذایی
  8. طعم  بوی مواد غذایی
  9. ترکیبات سمی در مواد غذایی

امتیاز کاربران به:

شیمی مواد غذایی (0نفر)
کیفیت ساخت
0
ارزش خرید به نسبت قیمت
0
امکانات و قابلیت ها
0
سهولت استفاده
0
دیدگاه خود را در باره این کالا بیان کنید برای ثبت نظر، لازم است ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید. اگر این محصول را قبلا از این فروشگاه خریده باشید، نظر شما به عنوان مالک محصول ثبت خواهد شد. افزودن دیدگاه
نظرات کاربران

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

    هیچ پرسش و پاسخی ثبت نشده است.

پرسش خود را درباره این کالا بیان کنید

ثبت پرسش

محصولات مشابه