بازخورد درباره این کالا

آداب پذیرایی و تشریفات

0
امتیاز از 0 رای

0دیدگاه

مشخصات

ناشر

مرکز آموزش و تحقیقات صنعتی ایران

نویسنده

علی برزآبادی فراهانی

قطع کتاب

رقعی

نوع جلد

شومیز

سال چاپ

1399

نوبت چاپ

سوم

تعداد صفحات

175

نمایش بیشتر- بستن
بانک کتاب گیتامهر

در انبار موجود نمی باشد

  • ارسال توسط پیک بانک کتاب گیتامهر و پست
ناموجود
بروزرسانی قیمت: 16 آبان 1403
آیا قیمت مناسب تری سراغ دارید؟
مرا اگاه کن


از طریق:
ثبت

نقد و بررسی

آداب پذیرایی و تشریفات

مشخصات

ناشر

مرکز آموزش و تحقیقات صنعتی ایران

نویسنده

علی برزآبادی فراهانی

قطع کتاب

رقعی

نوع جلد

شومیز

سال چاپ

1399

نوبت چاپ

سوم

تعداد صفحات

175

نمایش بیشتر - بستن

کتاب آداب پذیرایی و تشریفات نوشته علی برزآبادی فراهانی توسط انتشارات مرکز آموزش و تحقیقات صنعتی ایران به چاپ رسیده است.

موضوع کتاب: مدیریت، سفره آرایی، هنر

مباحث کتاب آداب پذیرایی و تشریفات

  1. استانداردهای شغلی و رفتاری و شرح وظایف کارکنان خدمات
  2. آداب معاشرت
  3. ارتباطات موثر
  4. مدیریت ارتباط با مشتری با مشتری و تکریم ارباب رجوع
  5. بهداشت فردی
  6. انواع روش های پذیرایی
  7. مصرف بهینه انرژی
  8. پیشگیری از حوادث در محیط کار

امتیاز کاربران به:

آداب پذیرایی و تشریفات (0نفر)
کیفیت ساخت
0
ارزش خرید به نسبت قیمت
0
امکانات و قابلیت ها
0
سهولت استفاده
0
دیدگاه خود را در باره این کالا بیان کنید برای ثبت نظر، لازم است ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید. اگر این محصول را قبلا از این فروشگاه خریده باشید، نظر شما به عنوان مالک محصول ثبت خواهد شد. افزودن دیدگاه
نظرات کاربران

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

    هیچ پرسش و پاسخی ثبت نشده است.

پرسش خود را درباره این کالا بیان کنید

ثبت پرسش

محصولات مشابه